KIROPRAKTIK
Jag är anställd som kiropraktor inom primärvården. Du får gärna boka en tid hos mig där, jag finns på Må Bra Hälsa i Orminge Centrum i Nacka och i Hammarby Sjöstad. Läs mer om Må Bra och hur du hittar dit här. Ett besök kostar 200 kr, och högkostnadskort gäller. Du behöver inte ha någon remiss för att boka tid hos mig.

Till mig kan du söka dig vid t.ex. ryggskott, stelhet, smärta, huvudvärk eller om du har andra besvär från rörelseapparaten.
Med kiropraktik vill man återställa kroppens funktion och optimera dess rörlighet. För att uppnå detta använder kiropraktorn sig av tekniker som HVLA-manipulation, mjukdelsbehandling och rehabilitering.

Boknings- och journalsystemet utgår från personnummer och den binära indelningen kvinna/man. Om det ej överensstämmer med det kön/pronomen du identifierar dig med, berätta det när vi träffas så gör jag en notering i journalen om du önskar det.

Varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar på 076-423 65 70 eller info@kiropraktorbyran.se

För att boka tid kan du ringa till respektive reception och be om en tid hos Jenny. Du kan också boka tid via 1177. Läs mer om bokning här.